HUGO BOSS BOTTLED UNLIMITED

 

Hugo Boss Parfums speelt slim in op het aankomende W.K. door 10 internationale bekende topvoetballers in te zetten als het gezicht voor hun “Success Beyond The Game” campagne voor zomer 2014. Deze sporthelden promoten ieder in hun eigen land de bekende herengeur Boss Bottled Unlimited Fragrance; de klassieker van Hugo Boss uit 1998 en 1 van de beste verkochte Boss geuren wereldwijd. Deze campagne wordt dit jaar voor de derde keer gehouden. In Engeland is gekozen voor de keeper Joe Hart, voor Brazilië is de nationale aanvoerder Thiago Silva hét gezicht en voor Duitsland de voetballer van het jaar 2012 Marco Reus. Als ambassadeur voor Nederland is de keuze dit jaar gevallen op de 31 jarige Robin van Persie.

 

 

Robin van Persie debuteerde in juni2005 inhet Nederlands voetbalelftal. Inmiddels heeft hij 83 interlands gespeeld en 42 keer gescoord. Sinds 2013 is hij topscorer aller tijden van het Nederlands Elftal. Momenteel speelt hij bij Manchester United. Van Persie is ook sinds juni 2013 de nieuwe aanvoerder van het Nederlands voetbalelftal. En nu dus als van succesvolle voetballer gecontracteerd als model voor de herengeur Boss Bottled. “ We zijn enorm verheugd om wederom samen te mogen werken met sommige van ‘s werelds beste voetballers die hun succes hebben behaald door hun discipline. We hebben ze samen gebracht in deze unieke campagne voor de Hugo Boss herengeur.”, aldus Guillaume Tardy; Global Marketing Director van Hugo Boss Parfums. Geheel in stijl zijn alle 10 de voetballers voor de bijbehorende campagnefoto’s gekleed door het Duitse modelabel Hugo Boss.

 

 

Volgens het persbericht is de geur “ geïnspireerd op de ijzersterke wil die er nodig is om succesvol te zijn. Gecombineerd met de stoot adrenaline die je krijgt wanneer jouw doel wordt bereikt.” Waarbij Boss Bottled Unlimited is geïnspireerd door frisse, groene noten en de geur een opvallende mix bevat van verfrissende munt en de altijd groene citrusroos. Dit alles gecombineerd met sappige ananas en lang aanhoudende mannelijke houtnoten. De geur opent inderdaad fris sportief waarbij de muntgeur gelijk de kop opsteekt. Lekker verkwikkend. Langzaam maar zeker maakt de zoetere ananasgeur haar intrede en vormt ze een mooie harmonie met de citrusroos. De geur is een mooie mix tussen fris en semi zoet. Alles even mooi in balans. En hoe langer ik de geur ruik hoe meer ik haar een voltreffer vind. Speciaal voor deze gelegenheid komt de normaliter transparante fles nu in glimmende fris witte limited edition. Waarbij de subtiele groene accenten refereren naar de groene ingrediënten in de geur.

 

 

Maar wat betekent succes voor van Persie persoonlijk? “ Hard trainen en wedstrijden winnen. Maar vooral veel quality time met mijn vrouw, zoon en dochter. Mijn zoontje is eigenlijk een kleine versie van mij, hij kan heel goed sporten dus dat doe ik dan ook met hem in mijn vrije tijd. Met mijn dochter ga ik mee naar ballet, of we spelen thuis. Dat is ook geluk voor mij. Dat is ook succesvol zijn”.