ANANNÉ

 

 

annan1via Instagram kwam ik het Zwitserse cosmetica merk ANANNÉ tegen. De recensies over dit merk waren nogal lovend, dat ik zelf nogal nieuwsgierig werd hoe goed deze producten wel niet zijn. Persoonlijk denk ik dat alles wat uit Zwitserland bij voorbaat al een streepje voor heeft aangaande kwaliteit en betrouwbaarheid. Hoewel het merk Annané in Nederland nog niet veel bekendheid heeft, wil ik graag dit merk onder de aandacht brengen. De filosofie achter het merk Annané is om alleen actieve ingrediënten te gebruiken die goed worden opgenomen in de huid. Om daar hun heilzame activiteit te kunnen ontwikkelen. Dit moet gebeuren zonder gebruik te maken van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het lichaam. En ja, ook mannen verdienen qua huidverzorging het allerbeste wat Zwitserland heeft te bieden.

 

De oprichter en ontwikkelaar van het merk Annané is Prof. Dr. med. Urs Pohlman, die als praktiserend arts steeds meer huidklachten constateerde die niet aan klassieke ziektebeelden kunnen worden toegeschreven. Want het is met name de huid die als geen enkel ander orgaan onjuiste voeding of zelf verborgen ziektes kan weerspiegelen. Maar ook verkeerde cosmetica kan schade aan de huid toebrengen. Annané is ontwikkeld samen met een team van experts omdat Urs persoonlijk iets goed voor de huid wilde doen met zijn cosmeticaproducten van werkzame ingrediënten en op basis van de laatste wetenschappelijke bevindingen. Dit gecombineerd met zijn jarenlang contact met zijn patiënten en onderzoek aan de universiteit van Basel en aan het American Duke University Medical Center heeft Urs uiteindelijk zijn ervaringen verwerkt in de ontwikkeling van de zeer effectieve recepten. “Mijn doel was om zorgproducten te ontwikkelen die door zoveel mogelijk mensen gebruikt kunnen worden. En die zo min mogelijk schade aanbrengen. Tijdens mijn opleiding tot neuroloog heb ik herhaaldelijk patiënten behandeld die die hun verzorgingsproducten ineens niet meer verdroegen. Uiteindelijk ontdekte ik dat men het beste reageert op natuurlijke cosmetica met weinig irriterende ingrediënten. Maar omdat geen van de populaire cosmetica labels mij overtuigde, begon ik mijn eigen concept te ontwikkelen.” De in Zwitserland vervaardigde en gecertificeerde huidverzorgingsproducten zijn het resultaat van een combinatie van gebundelde kennis van integratieve geneeskunde met puur plantaardige ingrediënten vanuit de gehele wereld.

 

 

  • PLANTAARDIG & NATUURLIJK

 

De actieve ingrediënten in de Annané producten worden gelijk geabsorbeerd door de hoornlaag (dit is de buitenste laag van de huid) in de diepten van de opperhuid. Laatstgenoemde is de zichtbare huidlaag die zichzelf iedere 4 weken volledig vernieuwd. Aan de opperhuid kun je zien in welke conditie je huid verkeert en welke verzorging ze nodig heeft. Ze verraadt tevens veel over je gezondheid, emoties en je leefgewoonten. Door optimaal gedoseerde, natuurlijke werkzame ingrediënten worden de huideigen processen geactiveerd. Terwijl de plantenextracten en hoogwaardige oliën effectief door de huid worden opgenomen. De meer dan 85 ingrediënten komen van over de hele wereld en worden in Zwitserland getest en verwerkt op kwaliteit en zuiverheid. “De belangrijkste grondstoffen zijn plantaardige oliën van over de hele wereld. We halen ook enkele actieve ingrediënten uit de zee en plankton uit zoet water. Individuele extracten van verschillende geneeskrachtige planten maken het concept compleet.” Tijdens de productie daarvan wordt ervoor gezorgd dat de ingrediënten op een zodanige wijze worden verwerkt dat hun werkzaamheid behouden blijft. Annané maakt alleen gebruik van natuurlijke concentraten en plantaardige oliën. Waar mogelijk worden de natuurlijke ingrediënten gewonnen uit biologische landbouw of wilde verzameling. Om zo de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

 

 

  • DE BELOFTES VAN ANNANÉ

 

100% VEGAN:
De producten bevatten pure plantaardige ingrediënten die beter door de huid worden opgenomen dan synthetische ingrediënten. Een hoge tolerantiegrens met een minimum beperking op allergieën. De producten zijn niet op dieren getest. En ze bevatten ook geen dierlijke bijproducten of bestanddelen, of grondstoffen afgeleid van dieren.

 

100% NATUURLIJK:
De producten bevatten geen microplastics en hebben een volledige lijst met de verwerkte ingrediënten. De verpakking is recyclebaar. De gebruikte ingrediënten zijn biologisch verkregen en via Fair Trade. Annané gebruikt geen sulfaten, siliconen, parabenen, parafine, kleurstoffen, aluminiumzouten, petrochemicaliën en nanodeeltjes.

 

100% ZWITSERS:
De meer dan 85 ingrediënten worden in Zwitserland getest en verwerkt op kwaliteit en zuiverheid. De huidverzorgingsproducten worden in Zwitserland vervaardigd en gecertificeerd. De Annané producten garanderen een hoge tolerantie en zijn geschikt voor alle huidtypes.

 

 annan2

  • ANNANÉ 24H BEAUTIFYING CREAM LIGHT

 

Deze Equilibrium Light product is een lichte en fijne gezichtscrème die geschikt is voor alle huidtypes. Omschreven als een dorstlesser, beschermer, immuun versterker en genezer in 1. Eigenlijk heb je geen serum meer nodig als je deze crème gebruikt, want dit product bevat alles ineen. Het is inderdaad een superlichte crème die snel de huid intrekt. Laat geen enkel spoor na op je gezicht, iets wat ik van iedere crème mag verwachten. Te doseren middels een handige pompflacon waardoor de toegevoegde ingrediënten goed beschermd blijven. Er zijn veel crèmes op de markt maar deze is toch wel een uitblinker in haar soort. Dermatologisch getest en met liefde in Zwitserland gemaakt.

 

 

  • ANNANÉ REGENARATIO OVERNIGHT REPAIR MASK

 

Meestal zijn de crèmes voor de nacht dikker en voller qua textuur, maar dat is bij deze Overnight Repair Mask totaal niet het geval. Het heeft net zo’n licht en luchtige textuur als de Cream Light. Daarin schuilt toch wel de kracht van beide crèmes; de superlichte textuur dat maakt dat ze zo snel de huid intrekken. En dat maakt ook deze crème tot een topper, want het voelt totaal niet als een crème aan. Deze Overnight Repair Mask kan op 2 manieren worden gebruikt: als een masker 20 minuten laten inwerken en daarna afspoelen of de hele nacht laten intrekken voor een intensieve verzorging. Voor mannen die geen genoegen nemen met een standaard crème maar enkel het allerbeste willen. En dat mag best wel wat meer kosten…

 

 

Als extra gebruik ik ook nog de Purgatio Detox Mask. Deze terracottakleurige masker zorgt ervoor dat je een rode kleur op je gezicht krijgt. Maar in tegenstelling tot een standaard masker droogt deze niet hard op maar blijft ze juist als een dunne laag glad en glimmend. En dat is wel zo lekker! Na zo’n 10 minuten spoel je het masker weer af en heb je een enorm glad en goed uitziend gezicht. Ideaal om na het scrubben van de huid te gebruiken. Wederom een aanrader.

CONTACT

Wilt u mij iets vertellen, of heeft u een interessant product voor de site? Neem dan contact op met:
Bernardo van Eekhout | 06 - 50 59 81 32 | info@beautyformen.nl
Of vul het onderstaande contactformulier in: