EROS POUR FEMME VERSACE

 

Na Eros Pour Homme heeft deze Griekse god van de liefde en seksuele begeerte ditmaal zijn magische gouden pijlen gericht op de Versace vrouw. Want als iemand eenmaal geraakt wordt door de pijlen van de goddelijke Eros dan wordt hij/zij op slag verliefd. Eros Pour Femme is het vrouwelijke parfum equivalent van de Eros Pour Homme versie uit 2012. Het is in de parfumindustrie veelal een gegeven dat na de lancering van een vrouwenparfum er na enige tijd een mannelijke versie (veelal onder dezelfde naam) wordt uitgebracht. Maar nu is het dus net andersom. Rijst alleen de vraag of de pijlen van Eros effectief genoeg zullen zijn zodat alle vrouwen verliefd gaan worden op dit goddelijke parfum?

 

Volgens Donatella Versace is Eros Pour Femme een uitdrukking van absolute macht en verleiding. “ Dit parfum is voor vrouwen met passie. Het ultieme qua macht en verleiding waar Versace voor staat. Van de betoverende geur tot de elegantie van de flacon en de campagne met het Nederlandse topmodel Lara Stone in de hoofdrol. Het is een geur van kracht, individualiteit en verleiding. Het draait om de oerkracht van een jonge vrouw gevangen in een stralende, sensuele essence. Eros Pour Femme is Versace’s nieuwe legende, barstensvol passie vanaf het moment toen Eros zijn ware liefde ontmoette.”, aldus Donatella Versace. Het mag duidelijk zijn dat de Versace vrouw nooit een onopvallende verschijning is geweest; ze is juist hyper vrouwelijk, sensueel glamoureus en geëmancipeerd sterk.

 

Maar liefst 3 topparfumeurs hebben samen dit parfum gecreëerd: Alberto Morillas, Olivier Cresp en Nathalie Lorson. Eerder hebben zij al ieder afzonderlijk parfums ontwikkeld voor o.a. Cartier, Bvlgari, Cacharel en Chopard. Trouw blijvend aan Versace’s Italië hebben ze voor Eros Pour Femme Italiaanse ingrediënten gebruikt zoals Siciliaanse citroen, Calabrische bergamot en granaatappels. De opening van Eros Pour Femme is betoverend zoet en associeer ik met zomerse sensualiteit. Je ruikt onmiddellijk de bloemige jasmijn en pioenrozen. De scherpte van de citroenen zijn mooi in balans zonder dat dit parfum hierdoor te scherp wordt. Ondanks de zoetigheid is het geen zwaar/zwoel overheersend parfum, maar eerder licht en sprankelend. Het sensuele wordt versterkt door de toegevoegde amber, musk en ambroxan; dit is een ambergris geurstof. Dit is een uiterst verleidelijke en erotische topparfum! die super vrouwelijk is en waar je aan wilt blijven ruiken. Eros Pour Femme zet al je sensuele zintuigen op scherp. Een absolute must have parfum.

 

De schitterende juweelachtige ronde flacon bezit alle typische Versace DNA kenmerken. De gouden Greca motief aan de zijkant gegraveerd en in het midden het bekende Versace logo: de Medusa of slangenhoofd uit de Griekse mythologie. “ De foto’s voor de campagne zijn genomen in de Londense Pinewood Studios in waterreservoirs waar ook de James Bond films worden opgenomen.”, aldus Donatella. In de bijbehorende commercial komt de Griekse mythologie tot leven waarbij Eros ( uitgebeeld door het Amerikaanse model Brian Shimansky en tevens gezicht van Eros Pour Homme) nu eens zelf wordt verleid door een uit het water geboren witte zeemeermin. Uitgebeeld door een opvallend naturel ogende Lara Stone. Zij is tevens het gezicht van dit parfum. “ Eros is de god van de eeuwige liefde. Maar voor deze campagne wilde ik echter dat Eros zelf wordt verleid. Zo groot is de kracht van de vrouw.”, aldus Donatella Versace. En met wat hulp van dit geweldige parfum moet dat zeker gaan lukken…

 

CONTACT

Wilt u mij iets vertellen, of heeft u een interessant product voor de site? Neem dan contact op met:
Bernardo van Eekhout | 06 - 50 59 81 32 | info@beautyformen.nl
Of vul het onderstaande contactformulier in: