EUCERIN MEN

 

Eucerin is het op eerlijke en huidwetenschap gebaseerde en door dermatologen aanbevolen merk voor huidverzorging. Door de samenwerking met dermatologen en het gebruik van technische kennis garandeert Eucerin betrouwbare en uiterst effectieve productinnovaties. Door selectief actieve ingrediënten te kiezen en klinisch bewijs te vereisen is Eucerin synoniem geworden voor uitstekende productkwaliteit en buitengewone huidverdraagzaamheid. Voor mannen heeft het Franse merk Eucerin een milde verzorgingslijn ontwikkeld met producten voor huidverzorging, reiniging en scheren.

 

De huid is het grootste menselijk orgaan en vertegenwoordigt ongeveer 1/6 deel van ons lichaamsgewicht en heeft een oppervlakte van 1,5 á 2 vierkante meter. De mannenhuid bestaat uit 3 functionele lagen met verschillende functies zoals de lichaamstemperatuur regelen en isoleren, energie opslaan, prikkels waarnemen en bescherming bieden tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals schimmels, bacteriën en UV straling. De huidcellen vernieuwen zich iedere 28 dagen waarbij de huid rond de ogen 10 keer dunner is dan de rest van het gezicht. Water is de belangrijkste stof voor de soepelheid van de huid, waarbij de huid onder de douche 10 keer zoveel vocht verliest. Het is met name de levensstijl (en niet de leeftijd) die bepalend is voor de conditie van de huid en huidveroudering. Rond het 40e levensjaar is nog maar 30% van de huidcellen actief. De mannelijke huid wordt dagelijks intensief belast en heeft daarom speciale zorg nodig.

 

De Eucerin Men producten zijn speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid die in vergelijking met die van de vrouw 24% dikker is qua structuur. Alle producten bevatten geen parabenen en zijn hypoallergeen. Eucerin combineert effectiviteit en staat garant voor zeer hoge huidverdraagzaamheid. Waarbij de formule van alle producten gebaseerd zijn op de laatste wetenschappelijke inzichten. Ondersteund door ruim 100 jaar onderzoek door Beiersdorf.

 

1) EUCERIN MEN SILVER SHAVE SCHEERSCHUIM

 

De formule van dit scheerschuim bevat onder meer zilverionen (dit is een antibacterieel ingrediënt die prikkeling bestrijdt tijdens het scheren) en speciale polymeren (dit zijn moleculen) om het scheermes soepel te laten glijden. Het scheerschuim maakt glad en mild scheren mogelijk en ondersteunt het herstel van de huid na het scheren waarbij scheerirritaties zoals schraalheid en kleine wondjes kunnen ontstaan. Het vergemakkelijkt het scheerproces en is zelfs geschikt voor de acnégevoelige huid. In tegenstelling tot het merendeel van de gangbare scheerschuims is deze wel makkelijk te doseren. En inderdaad glijdt het scheermes makkelijk over de huid (zelfs op de meest moeilijke plek zoals de kin) en voelt de huid totaal niet trekkerig aan na het scheren maar juist comfortabel zacht. Wat een vergemakkelijking van het scheren!

 

2) EUCERIN MEN SILVER SHAVE AFTERSHAVE BALSEM

 

De unieke antibacteriële formule van deze aftershave balsem heeft een kalmerende werking op de huid. Het ondersteunt het herstel van de huid na het scheren. De romige aftershave balsem is heel licht geparfumeerd en maakt de huid aangenaam glad na het scheren. Het trekt snel in de huid en plakt niet. Makkelijk te doseren door de handige pompflacon.

 

3) EUCERIN MEN REVILATISERENDE GEZICHTSCRÈME

 

Deze crème vermindert rimpels en pakt de eerste symptomen aan van vroegtijdige huidveroudering. Het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Deze gezichtscrème bevat een unieke mix van Q10 (is een lichaamseigen stof en antioxidant), hyaluronzuur (is van nature aanwezig in ons bindweefsel en verbetert de vochtbalans en elasticiteit van de huid) en UVA filters. De witte crème is iets dikker qua structuur wat ik persoonlijk prefereer boven de nogal waterige mannencrèmes die veel merken op de markt brengen. 1 keer drukken op de pompflacon is ruimschoots voldoende voor het hele gezicht. De crème is praktisch geurloos en wordt snel, onzichtbaar door de huid opgenomen. De crème verstopt de poriën niet, is hypoallergeen geparfumeerd en vrij van kleurstoffen en parabenen.

 

4) EUCERIN MEN VERFRISSENDE GEZICHTSCRÈME

 

De formule van deze crème is geïnspireerd op de ontdekking van aquaporines die bekroond werd met een Nobelprijs. Aquaporines verzorgen het watertransport van cel naar cel. Door regelmatig gebruik van deze gezichtscrème wordt de huid optimaal gehydrateerd. Daarnaast bevat deze crème zilverionen en Licochalcone A (dit is een natuurlijk ingrediënt die de huid kalmeert) en Gluco-Glycerol wat ervoor zorgt dat de huid langdurig wordt gehydrateerd. De witte gelei-achtige crème voelt lekker fris aan op de huid en wordt snel opgenomen. Het is praktisch geurloos en komt in een handige pompflacon. Deze verfrissende gezichtscrème kan iedere dag worden aangebracht op een gereinigde huid.

 

Alle Eucerin Men producten zijn uitermate geschikt en voor de (zeer) gevoelige mannenhuid. Het zijn milde en vriendelijke producten qua gebruik die door haar neutrale geur geschikt zijn voor mannen die daar de voorkeur aan geven. Door de relatief lage prijs (de producten komen niet boven de 20 euro) is dit een prima no-nonsense merk voor mannen die op zoek zijn naar hoge kwalitatieve verzorgingsproducten zonder daarvoor de dure hoofdprijs te moeten betalen.

CONTACT

Wilt u mij iets vertellen, of heeft u een interessant product voor de site? Neem dan contact op met:
Bernardo van Eekhout | 06 - 50 59 81 32 | info@beautyformen.nl
Of vul het onderstaande contactformulier in: