GILLETTE BODY

 

Voor de 1 is een behaard lichaam het toppunt van mannelijkheid. Maar anderen prefereren juist weer een gladde borst of andere geschoren mannelijke lichaamsdelen. Feit is dat volgens een onderzoek van Gillette 48% van alle Nederlandse mannen het lichaam scheert. Met als voornaamste redenen: hygiëne en de betere looks van het lichaamsdeel zonder lichaamshaar. Waarbij 27% van de mannen zijn lichaamshaar scheert omdat de partner dat mooi vindt. En juist voor die groep mannen heeft Gillette de Body ontwikkeld. Het eerste scheersysteem speciaal voor het gehele mannenlichaam.

 

Het scheren van het lichaam is niet hetzelfde als het scheren van het gezicht. Het mannenlichaam heeft verschillende contouren en vormen waarbij het haar op verschillende plekken ook anders groeit. En sommige gebieden kunnen met het scheermes moeilijk te bereiken zijn. Daarom heb je een scheersysteem nodig dat speciaal ontworpen is om dat mannelijk terrein aan te kunnen. In tegenstelling tot de reguliere scheersystemen (lees: bedoeld voor het gezicht) hebben deze scheermesjes van de Gillette Body een afgeronde kop waardoor je makkelijker de contouren en moeilijke plekken van je lichaam kunt “manscapen”. Hierdoor voel je minder irritatie.

 

Het valt me gelijk op dat de bijbehorende scheergel voor het lichaam minder uitbundig schuimt dan het reguliere scheerschuim voor je gezicht. Maar daarentegen plakt deze gel wel beter op het lichaam waardoor je hiermee ook makkelijk onder de douche kan scheren. En juist doordat deze gel transparanter blijft is tijdens het scheren duidelijk te zien waar de lichaamsbeharing zich bevindt. Slim! Opvallend is hoe licht qua gewicht het scheermes is en hoe prettig hij hierdoor in de hand ligt. Het scheren van de borstkas gaat razendsnel en effectief. Mede door de witte lubricatiestrips aan de zijkant van het scheermes gaat de kop makkelijk met iedere ronding van het lichaam mee, zonder dat het scheren hierdoor stroef verloopt. Ook als je het scheermes hard aandrukt op het lichaam hoef je niet bang te zijn dat je jezelf openhaalt aan de 3 drijvende scheerbladen. Wel zo prettig!

 

Het scheren van de oksels vind ik persoonlijk vrij lastig. Vaak is het ook een gevoelige aangelegenheid omdat de huid daar bijzonder gevoelig is en na afloop van het scheren kan gaan irriteren. Maar wat een verschil als je de Gillette Body gebruikt voor het scheren van je oksels. Hier komt de kleine scheerkop effectief tot zijn recht om overal goed bij te kunnen komen. Waarbij de wendbaarheid van de forward draaiende scheerkop makkelijk en moeiteloos over de rondingen glijdt. Geheel pijnloos en snel. Nog gevoeliger is natuurlijk het scheren van de balzak. Maar daar is nu geen enkele “angst” meer voor nodig. Soepel glijdt de scheermes pijnloos over deze gevoelige zone voor een superglad scheerresultaat. Waarbij de door siliconen ergonomisch gevormde antislip handvat stevig in de hand ligt. Ik ben meer dan overtuigd!

 

Na het testen van de Gillette Body kan ik alleen nog maar concluderen: heren gebruik het normale scheermes enkel en alleen nog maar voor het scheren van je gezicht en schaf de Gillette Body aan voor de rest van je lichaamsbeharing. Het verschil tussen beiden is echt enorm!

CONTACT

Wilt u mij iets vertellen, of heeft u een interessant product voor de site? Neem dan contact op met:
Bernardo van Eekhout | 06 - 50 59 81 32 | info@beautyformen.nl
Of vul het onderstaande contactformulier in: