GILLETTE FUSION PROGLIDE

 

Qua innovatie op scheertechniek is Gillette toch wel 1 van de meest vooruitstrevende merken. Zo brachten ze al de geweldige Gillette Fusion Proglide Power met trillende scheermesjes die minder aan de baardharen trekken voor een superglad scheer resultaat. Een soort combinatie van natscheren en scheerapparaat ineen. Inspelende op de behoefte van mannen om hun lichaamsbeharing te scheren kwam Gillette verleden jaar met de Gillette Body die speciaal ontwikkeld is om de contouren van het mannenlichaam te volgen. En nu lanceert Gillette de grootste innovatie in de geschiedenis van het mannenscheren: de Gillette Fusion Proglide met FlexBall – technologie. Waarmee je als man beschikt over het meest geavanceerde nat- scheersysteem uit de geschiedenis van het scheren.

 

Gillette noemt hun nieuwste uitvinding een briljant scheersysteem waarmee je extreem glad scheert. Ook op de lastige plekjes zonder maar een spier in je gezicht te vertrekken. Je hoeft voortaan je gezicht niet meer aan de stand van de mesjes aan te passen maar nu voegen de mesjes zich juist probleemloos aan de contouren van jouw gezicht. Dit scheergemak wordt verkregen door het unieke kogelscharnier in de houder van het scheermes. Deze kan 24 graden meedraaien zodat je vanaf nu alle rondingen en reliëfs in je gezicht super glad kan scheren. Zonder enige moeite! Zonder dat het nodig is om kracht uit te oefenen. Want dit scheersysteem speelt perfect in op jouw gezichtsvormen. Zo wordt het wegscheren van de baardharen in de holte van je kin, op de rand van je bovenlip en in de holtes van je hals voortaan een makkie.

 

 

Mijn eerste indruk van de Gillette Fusion Proglide met Flexball is haar super geavanceerde uiterlijk. De kop van het scheermes ligt ingenieus vastgeklemd aan de stalen houder waardoor de kop maximaal kan mee bewegen tijdens het scheren. En zelfs de mesjes bewegen op en neer mee. Ook dit type scheermodel komt met batterijen waardoor de scheermesjes tijdens het scheren trillen; in overeenstemming met met de Gillette Fusion Proglide Power. Verder heeft dit model een zwart rubberen handvat voor een goede vaste grip tijdens het scheren. Het ligt goed in de hand. Wat een verschil is dit met de standaard basic scheermodellen, hier zit duidelijk veel research achter. Ik was al een fan van de Gillette Fusion Proglide Power maar dit model met FlexBall - technologie scheert net wat makkelijker. Met name over de lastige kaaklijn naar de hals toe zie je het scheermes moeiteloos mee bewegen over de gezichtscontouren. Zonder dat je nu extra hard moet drukken. Het scheren hierover gaat moeiteloos in 1 soepele beweging. Wat een aanzienlijk verschil! Zelfs tegen de baargroei in scheren gaat super soepel. Met als resultaat een super glad gezicht zonder enige pijn of moeite. Vergeet de oude standaard scheermodellen en ervaar het gemak van dit super geavanceerde scheersysteem. Een must have model voor mannen die zich regelmatig moeten scheren. 

 

 

 

Even de 7 voordelen van de Gillette Fusion Proglide met Flexball – technologie op een rij:

  1. De Flexball – technologie laat het scheerkopje van links naar rechts draaien over een hoek van 24 graden. En is tevens uitgerust met een geïntegreerd stopsysteem voor betere controle en precisie.
  2. 5 ultra precieze en dunnere scheermesjes.
  3. De geavanceerde coating laat de 5 scheermesjes gladder en zachter over de huid glijden zonder dat de baardharen uit het gezicht worden getrokken.
  4. De mesjesstabilisator creëert een optimale ruimte tussen de mesjes zodat ze zich kunnen aanpassen aan de contouren van het gezicht.
  5. Het geoptimaliseerd verdeelsysteem laat het teveel aan gel of schuim weg waardoor het contact tussen mesjes en huid optimaal blijft.
  6. De verbeterde Lubrastrip zorgt ervoor dat de mesjes nog beter over de huid glijden.
  7. Een ergonomischer handvat voor betere grip en controle.

CONTACT

Wilt u mij iets vertellen, of heeft u een interessant product voor de site? Neem dan contact op met:
Bernardo van Eekhout | 06 - 50 59 81 32 | info@beautyformen.nl
Of vul het onderstaande contactformulier in: