HIGHDROXY

 

 

male highdroxyVia Instagram kwam ik de verzorgingslijn van het Duitse merk HighDroxy tegen. Een merk dat mij erg aanspreekt omdat ze genderloos zijn en geen onderscheid willen maken tussen vrouwen en mannen. Highdroxy staat dan ook sinds 2015 voor “Genderless Beauty” omdat zij zich richten op de behoeften van de huid en geen onderscheid maakt tussen geconstrueerde geslachtsverdelingen. Alle producten zijn dan ook uniseks. Bij HighDroxy geen overdreven beloften of rare fantasietermen maar compatibele huidverzorgingsproducten met actieve ingrediënten volgens de hoogste normen. Cosmeticaproducten die niet alleen effectief zijn maar ook zeer goed worden verdragen omdat ze uitstekende ingrediënten bevatten in relevante doseringen. Alle HighDroxy producten zijn samengesteld met artsen en ervaren apothekers waarbij overigens in Duitsland de strengste richtlijnen gelden daar waar het ontwikkelen en produceren van cosmetica betreft. Ik vind het geweldige producten die absoluut meer aandacht verdienen…

 

 

De producten van HighDroxy zijn een mix van het beste van de natuur gecombineerd met hightech. De formulering van de producten hebben als standaard dat ze zeer goed door de huid worden verdragen en het uiterlijk van de huid zichtbaar doen verbeteren. Vrij van alles wat de huid niet ten goede komt. Om dit te bereiken combineren ze zowel synthetische verfijnde als puur natuurlijke ingrediënten. Deze combinatie van zeer pure ingrediënten uit de natuur & hightech onderscheidt HighDroxy van natuurlijke cosmetica. Daarnaast vermijden ze ook uitdrogende alcoholen en essentiële oliën omdat beide de gevoelige huid kunnen doen uitdrogen. Wat ze wel gemeen hebben met natuurlijke cosmetica is dat ze afzien van minerale olie, microplastics, parabenen en siliconen. Alle gebruikte ingrediënten zijn veganistisch en dierproefvrij. Het “Made in Germany” label houdt in dat de ontwikkeling en productie van alle HighDroxy producten daadwerkelijk ook in Duitsland plaats vindt. Dat betekent tevens ook dat verpakkingsmateriaal en ruwe ingrediënten in Duitsland of in Europa worden gekocht en niet (in tegenstelling tot vele andere cosmeticamerken) in de Verenigde Staten of Azië. De hygiënische airless verpakking van de producten is weliswaar van plastic gemaakt, maar door het hulpbronnen besparend ontwerp is HighDroxy in staat geweest om 48% plastic te kunnen besparen. En tevens ook een besparing van 30% op de papieren verpakkingen.

 faceserum Highdroxy

 

  • HIGHDROXY NEDERLAND


In Nederland wordt Highdroxy geïmporteerd door Lianne van Amelsvoort die ruim 6 jaar ervaring heeft met dit merk. Sinds 1999 is zij Medisch schoonheidsspecialist, eigenaresse van SKNZ.NL en tevens is ze ook Huidcoach. “Ik ben een groot fan van dit merk en dat komt met name door de gebruikte ingrediënten en de UV filters die erin zitten. Daarnaast is de vegan en parfumvrije formule een pluspunt en dat de producten ook nog eens uniseks en leeftijdsloos zijn. In mijn eigen praktijk heb ik ervaring met de mannenhuid en het gebruik van de Highdroxy producten. Alle producten hebben en goede verdraagzaamheid. Highdroxy is een slow skincare merk wat betekent dat het geen agressieve ingrediënten gebruikt maar juist doeltreffende, zorgvuldig gekozen ingrediënten die de huidconditie geleidelijk verbeterd en vitaal houdt. Uit mijn praktijk heb ik veel positieve reacties gehoord en ook van mijn online cliënten krijg ik veel positieve feedback. Door mijn jarenlange ervaring en het werken met verschillende cosmeticamerken maakt Highdroxy echt een duidelijk verschil.”

 

 

  • HIGHDROXY HYFIVE BOOSTER HYALURON GEL

 

Ik probeer dit product als ik klaar ben met zwemmen en mijn gezicht vrij droog en trekkerig aanvoelt. De transparante Booster Hyaluron Gel is als gestold water qua textuur en laat mijn gezicht gelijk weer glad en lekker fris aanvoelen. Fantastisch! Het heeft de eigenschappen van een serum met de werking van een hydraterende crème. Dat ik gelijk verschil ervaar komt door het complex van 5 verschillende hyaluronzuren die de huid intens en lang hydrateren. De klassieke en actieve ingrediënten niacinamide (dit is vitamine B3 die de huidbarrière versterkt en de huid beschermt tegen invloeden van buitenaf) en panthenol (dit is provitamine B5 en heeft goede hydraterende eigenschappen) komen in een hoge dosis van 5%. Daarnaast bevat deze booster cel beschermede plantenextracten die rijk zijn aan huid identieke ceramiden en polyfenol. Ceramiden zijn natuurlijke vetten die in de huid voorkomen. De huid bestaat voor meer dan 50% uit ceramiden en spelen een essentiële rol in het beschermen van de huid aan schadelijke invloeden van buitenaf. Dit product kan solo worden gebruikt of worden vermengd met een dagcrème. Ideaal voor mannen die geen crème willen gebruiken maar wel hun huid optimaal willen verzorgen. Bevat geen microplastics.

 h5highdroxy

 

  • HIGHDROXY FACE SERUM


1 van de lekkerste producten qua huidverzorging is toch wel een serum. Zo vloeibaar als water en het trekt razendsnel in de huid. Laat geen enkel zichtbaar spoor of wat dan ook achter op je gezicht. Al aan deze eisen voldoet ook deze Face Serum van Highdroxy. 2 á 3 pompjes zijn genoeg voor je gezicht. Daarna kan je nog een andere crème erover heen gebruiken maar dat is optioneel. Dit Face Serum bevat amandelzuur en hoog gedoseerde niacinamide die het uiterlijk van de huid zichtbaar verbeteren. Het toegevoegde hydro-complex met 6 vochtbindende ingrediënten verhoogt langdurig het vochtgehalte van de huid. Je kan dit product zowel overdag als in de avond gebruiken. Iedere man zou eens een serum moeten gebruiken en ervaren hoe prettig dit product is. Komt in een vouwdoos van bijzonder duurzaam graskarton.

 

 

  • HIGHDROXY DAYLIGHT 30

 

Dit is een ietwat rijke witte emulsie die je dagelijks kan gebruiken. Niet vettig en voelt verzorgend aan. De lichte glans komt door de toegevoegde squalane die de huid zacht doet aanvoelen. Lekker om dagelijks te gebruiken. De echte toegevoegde waarde van deze Day Light 30 is de ingesloten vitamine D booster die de eigen huidproductie van vitamine D bevordert en verbeterd. Daarnaast beschermt de toegevoegde SPF 30 je gezicht tegen de schadelijke UV-stralen die als belangrijkste factor gelden voor huidveroudering. Deze geurloze crème is geschikt voor alle huidtypes en komt in een handige te doseren pompflacon. Bevat geen microplastics.

 

 

  • HIGHDROXY HYDRO PEEL ADVANCED

restoredroxy
Om meer te weten over dit product licht Lianne mij toe dat dit een peel is met exfoliërende eigenschappen. Het amandelzuur dat gebruikt wordt in de Hydro Peel Advanced is relatief mild, maar effectief en goed verdraagzaam. De textuur is die als van een serum (vloeibaar en transparant) en bevat peptides. Het zorgt voor een minder doffe/droge huid, vermindert ontstekingen en de huid voelt gladder na gebruik. Op een gereinigde huid gebruik ik ’s avonds de Hydro Peel Advanced die als een serum uitsmeert en snel de huid intrekt. Daar mag nog een nachtcrème overheen. Ik merk wel duidelijk dat het product werkt want ik voel een lichte tinteling na enige tijd; alsof de peeling zijn werk doet. En in de ochtend is mijn huid zichtbaar gladder, strakker en egaler. De Hydro Peel Advanced kan zo’n 2 keer per week worden gebruikt, afhankelijk van hoe ieder zijn huid erop reageert.

 

 

  • HIGHDROXY RE: STORE AGELESS


Veel mannen vergeten om hun huid ook ’s avonds te verzorgen. En dat is zonde want juist in de avond hersteld de huid zich en kan ze beter de voedende ingrediënten van een nachtcrème opnemen. Een perfecte crème hiervoor is de RE: STORE Ageless crème die de huid intensief voedt, het vochtgehalte verbetert en de huid onmiddellijk zacht doet aanvoelen. Dat laatste is absoluut waar want het voelt matterend zacht aan zonder het gevoel dat je een nachtcrème hebt gebruikt. Echt een ideale crème! De RE: STORE Ageless zit boordevol goede en werkzame ingrediënten zoals: Cacay olie uit het Amazonegebied die de huid voedt, een veganistische peptidenmix, waardevolle extracten van wakame-algen, goji-bessen en rode bieten die het vocht in de huid intensief verbeterd. Dit product komt in een airless verpakkingssysteem waardoor de ingrediënten beter geconserveerd blijven. En wetende dat je huid dit allemaal opneemt slaap je toch een stuk lekkerder…

CONTACT

Wilt u mij iets vertellen, of heeft u een interessant product voor de site? Neem dan contact op met:
Bernardo van Eekhout | 06 - 50 59 81 32 | info@beautyformen.nl
Of vul het onderstaande contactformulier in: