OOLABOO PREBIOTIC

 

 

faceprebiotic1 van mijn favoriete Nederlandse merken is toch wel OOLABOO. Naast geweldige haarproducten heeft Oolaboo ook een uitgebreid assortiment in huidverzorgingsproducten. Het nieuwe Morning Dew Hydra- Active Prebiotic Program is speciaal bedoeld voor diegene die een droge/gevoelige huid hebben. Dankzij een natuurlijk prebioticum worden de goede bacteriën die belangrijk zijn voor een gezonde huid intact gehouden. Hierdoor wordt het huidmicrobioom weer in balans gebracht en worden huidproblemen op een natuurlijke wijze verminderd.

 

De bacteriën die op de huid leven vormen het huidmicrobioom. Deze verschilt per mens en ook per lichaamsdeel. De meeste bacteriën zijn te vinden op de opperhuid maar ook in de diepere lagen van de huid. Het huidmicrobioom en de huid beschermen jou tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De goede bacteriën houden de slechte in evenwicht en beschermen op die manier jouw huid. De Prebiotic producten van Oolaboo bevatten prebiotica; dit zijn voedingsstoffen voor de goede bacteriën (probiotical) die van nature in voedingsmiddelen voorkomen zoals groente, granen en fruit. Prebiotica zijn dus zelf geen levende bacteriën maar ze bevorderen wel de groei van probiotica (de goede bacteriën). Ze helpen je eigen persoonlijke bacteriële ecosysteem te ondersteunen (huidmicrobioom).

 

 

  • MORNING DEW


De Morning Dew producten bevatten het natuurlijke prebioticum preBIULIN AGA; afkomstig van chichorei. Dit is een wortel die familie is van de witlof. PreBIULIN AGA brengt de huidmicrobioom in balans, gaat huidveroudering tegen en vermindert huidproblemen. Het zorgt tevens voor een lange hydratatie van de huid; langer in vergelijking met hyaluronzuur. Andere ingrediënten die in de producten zijn verwerkt zijn onder andere: grapefruitolie (heeft een kalmerende werking op de huid), agave extract (verhoogt de elasticiteit van de huid), karitéboter (houdt de huid soepel) en squalane (is een sterk oxidant die de natuurlijke balans van de huid herstelt en trekt diep in de huid).
De Morning Dew producten bevatten geen siliconen, zijn 100% vegan en zijn verrijkt met een essentiële natuurlijk citrus parfum.

 

 

  • MOISTURIZING PREBIOTIC SERUM

morningdew
Het belangrijkste uitgangspunt van dit serum is dat het dankzij een natuurlijk prebioticum (preBIULIN AGA) de goede bacteriën die belangrijk zijn voor een goede huid intact laat. Dit serum is verrijkt met hyaluronzuur en natuurlijke moisturizers zoals grapefruitolie wat een kalmerende werking heeft op de huid. Daarnaast zorgt het agave extract voor een verbetering van de huidelasticiteit en verzacht het de fijne lijntjes. De Moisturizing Prebiotic serum is 100% vegan. Dit serum is zo vloeibaar als water; met dat verschil dat het razendsnel de huid intrekt; binnen enkele luttele seconden. Geheel onzichtbaar. Het beste is dan ook om een paar druppels van dit serum in de kom van je hand te druppelen en deze met je vingers op je gezicht aan te brengen. Hierna breng je de Prebiotic Facecream aan.

 

 

  • HYDRA-ACTIVE PREBIOTIC FACECREAM


Evenals het serum bevat ook deze face cream een natuurlijke prebioticum die belangrijk zijn voor een gezonde huid. Deze zorgen ervoor dat de huid-microbioom weer in balans wordt gebracht en biedt daarnaast superieure huidhydratatie. De toegevoegde hyaluronzuur, ceramiden, karitéboter en cupuaçuboter helpen droogtelijntjes te verminderen, beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en houden de huid soepel. De witte facecream heeft een compacte textuur die lekker snel de huid intrekt. Iets wat veel mannen erg belangrijk vinden. Je voelt gewoon dat deze facecream uitermate mild en onschadelijk voor de huid is. Zowel het serum alsmede de facecream zijn verrijkt met een essentiële natuurlijk citrus parfum. Deze 2 producten zijn ideaal voor mannen die geen zin hebben om meerdere producten te gebruiken en die belang hechten aan een veilige en goede huidverzorging. Geen scala aan meerdere producten nodig maar een simpel en effectief 2 stappenplan.

 

 

  • OOLABOO SMART AESTHETICS SERUM


Een ander Oolaboo product die niet binnen het Prebiotic assortiment valt is dit revolutionaire serum. Waarbij SMART staat voor:


Smart (gericht op een specifieke oplossing)
Maximum (maximale concentratie actieve werkstoffen)
Achievable (jouw huiddoelen worden eenvoudig bereikt)
Result (100% resultaatgerichte applicatie)
Timed (binnen enkele toepassingen zichtbaar effect)

 

 

smartserum1Dit serum belooft de huid voller en steviger te maken. Voor een verstevigde en gelifte huid met opgevulde rimpels. Dat klinkt allemaal wel heel mooi en veelbelovend. Oolaboo noemt dit product dan ook “botox in een potje”. Het serum bevat 4 werkzame ingrediënten: Argireline, Hyaluronzuur, Vitamine C & E en Palmitoyl-tripetide-38. Al deze ingrediënten zorgen voor opvulling van de uitdrukkingsrimpels, stimuleren de collageenproductie en voor een gehydrateerde huid. De toegevoegde Argireline is een synthetisch ingrediënt; een synthetische peptide die een neuro transmitterende werking hebben. Deze neurotransmitter remmende peptiden beïnvloeden de afgifte van neurotransmitters waardoor spierbeweging wordt verminderd. Dit betekent dat ze eenmaal aangebracht op de huid de spierbeweging doen verminderen en zodoende expressierimpels doen verminderen. De natuurlijke uitdrukking en beweging van het gezicht blijft behouden terwijl de spieren die verantwoordelijk zijn voor rimpels ontspannen. Hierdoor vermindert de diepte en grootte van lijntjes en rimpels op het gezicht. Dit serum moet dan ook alleen op de fronslijnen, expressielijnen of voorhoofdrimpels worden aangebracht. En dan het liefste deppend, niet masserend. Dat mag zowel overdag als in de avond.

 

 

Zelf heb ik al heel lang een diepe en lange voorhoofdrimpel dus dit serum komt als geroepen. Het serum is niet waterig vloeibaar maar heeft een meer gestolde textuur. Zoals een echte serum trekt het razend snel in de huid. En voelt het in het begin ietwat koud aan. Waarbij je ook voelt alsof de huid strak wordt getrokken, maar totaal niet op een pijnlijke manier. En nee, het is geen illusie want na een paar keer het serum te hebben gebruikt oogt de diepte van de rimpel echt veel minder. En dat maakt de Smart Aesthetics Serum tot een fantastisch product!

 

 

Net als vele andere cosmeticamerken is ook Oolaboo met de natuur begaan. En heeft daarom het Aquam Servo Project opgericht waarmee ze het werk van Stichting Waterpas in ontwikkelingslanden steunen. Want ondanks dat de aarde voor 70% uit aarde bestaat is slechts 1% hiervan geschikt als drinkwater. Stichting Waterpas maakt zich sterk voor schoon drinkwater voor iedereen ter wereld. 1 verkocht Oolaboo product staat gelijk aan 1 liter schoon drinkwater. Op deze manier wil Oolaboo graag haar steentje bijdragen aan schoon drinkwater.

CONTACT

Wilt u mij iets vertellen, of heeft u een interessant product voor de site? Neem dan contact op met:
Bernardo van Eekhout | 06 - 50 59 81 32 | info@beautyformen.nl
Of vul het onderstaande contactformulier in: