P4M UNDERWEAR

 

In het rijke aanbod van underwear voor mannen is er een nieuw Nederlands merk bijgekomen: Pauli4Men. Opgericht in 2012 door de Nederlandse Pauline Mulder. In haar tienerjaren was zij een toptennisspeelster en daarna tennistrainer. Als founder van haar eigen sportieve kwaliteitsmerk Pauli4Men bestempelt ze haar collectie boxershorts voor mannen als “More than just underwear”. Gericht op mannen met een uitgesproken mannelijke signatuur. “ Een onderbroek is het eerste wat een man ’s ochtends aantrekt als hij wakker wordt. Daarom ben ik begonnen met de collectie boxershorts”, aldus Pauline.

 

Pauline onderscheidt zich met deze boxershorts collectie doordat ze zijn ontworpen vanuit de visie van vrouwen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de meerderheid van haar team uit vrouwen bestaat. Want wie weet beter dan de vrouw hoe ze de man wil zien in zijn ondergoed is Pauline’s motto. “ Ik heb een team van vrouwen uit de fashion samengesteld met een uitgesproken mening en visie. Met het team hebben we de boxershort collectie samengesteld. Sportief, trendy, onderscheidend en vooral betaalbaar. Mannen die de P4M boxers dragen weten dat Pauli4Men is ontworpen en goedgekeurd door vrouwen. Het staat voor en gezonde en sportieve levensstijl. En is bestemd voor de man die het beste uit zichzelf wil halen. Pauli4Men is more than just underwear. Het is een beleving, een lifestyle.”, aldus Pauline. De heteroseksuele man weet dus nu welke boxershort hij het beste kan dragen voor het vrouwelijke geslacht. Maar als ik Pauline mail of ze niet bang is om hiermee de homoseksuele man/consument te passeren benadrukt ze dat ze bij Pauli4Men niemand willen uitsluiten. “ Dus zeer zeker ook niet de homoseksuele man. Zij hebben vaak ook vriendschappen met vrouwen. Ik denk dat juist zij de vrouw waarderen en dus ook haar mening en kijk op de mode. Dus weten ze dat ze er voor hun vriend juist goed uitzien in een P4M boxershort.”

 

De collectie bestaat momenteel uit de P4M SPORTS serie en de kleurrijke LIMITED COLLECTORS serie. “ Deze laatste serie bestaat thans uit de nummers 001 t/m 006. Het nummer staat op de tailleband van de boxershort en je kunt alle nummers sparen en verzamelen want ze zijn beperkt leverbaar. Daarnaast wil ik mij van andere bestaande merken onderscheiden door de goede prijs/kwaliteit verhouding met een perfecte pasvorm. Ik zie P4M als een A merk waarbij de winkelverkoopprijs over het algemeen lager is dan die van de meeste A merken.” Doordat de P4M boxershorts qua model langer zijn dan de standaard boxershorts, doen ze me qua belijning denken aan de wedstrijd Speedo zwemshorts. Kennelijk houden vrouwen hiervan? Zelf prefereer ik toch de wat kortere modellen. Maar desondanks moet ik eerlijk toegeven dat de pasvorm van de boxershort perfect is. De elastische katoenen stof is prettig glad en aangenaam dun van kwaliteit, waarbij het voorgedeelte van de boxer is voorzien van een dubbele stoflaag. In mijn ogen erg geschikte modellen om met name in te sporten. Daarom hoop ik ook dat er in de toekomst ook wat kortere modellen zullen bijkomen in de collectie voor meer dagelijks draagcomfort.

 

Als gezicht en boegbeeld voor deze collectie is gekozen voor de Nederlandse Olympische topzwemmer Sebastiaan Verschuren. Want Pauli4Men identificeert zich met topsport en topkwaliteit en daarin hebben beide partijen elkaar gevonden. “ Sebastiaan heeft een duidelijke passie voor zijn sport.”, aldus Pauline. “ Hij is een enorme doorzetter en wil het beste uit zichzelf halen. Vandaar dat Sebastiaan door ons gevraagd is om model te staan voor de boxershorts. Hij is voor ons belangrijk en zal regelmatig worden ingezet door P4M bij de campagnes.” Waarbij Pauli4Men heeft besloten om Sebastiaan te steunen bij het realiseren van zijn Olympische droom voor 2016. De werkelijk schitterende campagnefoto’s van Sebastiaan in Pauli4Men underwear zijn gemaakt door de bekende Nederlandse fotograaf Stef Nagel. Al eerder werkte hij met bekende Nederlanders en sporters zoals o.a. Patrick Kluivert, Mark Tuitert en Robin Haase. “ De drive die Sebastiaan heeft voor zijn sport en Pauline voor haar nieuwe boxershort merk is enorm en dat spreekt mij aan.”, aldus Nagel. En hiermee treedt Sebastiaan in de voetsporen van andere topsporters zoals o.a. Christiano Ronaldo, David Beckham en Johnny Heitinga die al eerder het gezicht waren voor een underwearlabel. Want celebrities do sell! En zeker als er mannelijk bloot te zien is.

 

Voor de toekomst heeft Pauline grote toekomstplannen. “ Wij willen natuurlijk onze boxerschort collectie verder uitbreiden met nieuwe modellen in trendy kleuren. Daarnaast willen we meer exclusieve mannen items aan ons assortiment toevoegen. En wellicht ook wel een mannenteam gaan creëren voor Pauli4Women. Hoe mannen graag de vrouw zien in haar ondergoed.” Waarschijnlijk zonder…

CONTACT

Wilt u mij iets vertellen, of heeft u een interessant product voor de site? Neem dan contact op met:
Bernardo van Eekhout | 06 - 50 59 81 32 | info@beautyformen.nl
Of vul het onderstaande contactformulier in: