PAYOT OPTIMALE

 

Het Franse huidverzorgingsmerk PAYOT heeft door haar jarenlange ervaringen producten en gezichtsbehandelingen ontwikkeld voor de specifieke behoeften van de mannenhuid. Uit de natuur haalt PAYOT alles wat goed is qua ingrediënten voor haar producten. Zo vormen kruiden, planten en mineralen de pijlers voor het onderzoek van de Laboratoria van PAYOT. Alleen de beste ingrediënten worden gekozen waarbij alle formules dermatologisch zijn getest. Zonder deze overigens op dieren te testen. Voor mannen is er de verzorgingslijn OPTIMALE waarvan de producten speciaal zijn gericht op de mannenhuid om die er zo goed mogelijk uit te laten zien.

 

Ook bij PAYOT komen ze tot de conclusie dat de mannenhuid specifieke behoeften heeft. Want de mannenhuid is vaak vet en scheidt talg af waardoor deze moet worden gezuiverd. Om de krachtige en stevige mannenhuid te ondersteunen heeft deze behoefte aan energie; om zo het proces van celactiviteit te ondersteunen. Maar ook heeft de mannenhuid behoefte aan zachtheid omdat ze dagelijks wordt blootgesteld aan irritaties door het scheerproces. Tenslotte komt het mechanisme van huidveroudering bij mannen trager op gang maar wel versneld vanaf het 40e jaar. De huid moet daarom geholpen worden met het regenereren en steviger maken. De huid van de man heeft dus behoefte aan speciale producten die in 3 essentiële behandelingen kunnen worden uitgevoerd: REINIGEN – SCHEREN – VERZORGING. De OPTIMALE productlijn bestaat uit o.a. reinigingsgel, scheergel, hydraterende emulsies en shower gel. Alle OPTIMALE producten bevatten een bron van OLIGO-ELEMENTEN. Deze elementen geven de mannenhuid: ijzer (ter versterking en bevordering van zuurstofbinding), koper( werkt ontgiftend en reinigend) en zink ( werkt verstevigend). Deze oligo-elementen bevorderen de optimale werking van de huidenzymes-en cellen. Daardoor verstevigt de huid en neemt de veerkracht ervan toe. Op iedere leeftijd.

 

1) REINIGEN

 

Het reinigen van de huid is een absoluut noodzakelijke behandeling om zo alle dode huidcellen, overtollig talg en andere verontreinigingen te verwijderen. Zowel ’s ochtends als in de avond. Bovendien vormt een gereinigde huid de ideale voorbereiding voor de scheerbeurt. De GEL NETTOYAGE PROFOND is een schuimende gel voor de dagelijkse reiniging van de huid. De toegevoegde koper helpt de huid te zuiveren terwijl ijzer de huid opwekt en haar van zuurstof voorziet. De peelende microkogeltjes elimineren onzuiverheden en dode huidcellen waarbij de poriën worden gereinigd en ingegroeide baardharen worden voorkomen.

 

2) SCHEREN

 

Voor iedere man is de scheerbeurt agressief voor de huid. De RASAGE PRÉCIS scheergel is een aangename beschermende gel die het scheermesje beter over de huid laat glijden. Het voorkomt irritaties en bacteriële agressie. Het toegevoegde zoethout en vitamines hebben een kalmerend en beschermend effect. De SOIN APAISANT APRÈS-RASAGE is een alcoholvrije balsem die de huid na het scheren kalmeert. Het vermindert het bekende branderige gevoel na het scheren. Deze balsem is verrijkt met aloë vera en andere kalmerende werkstoffen.

 

3) VERZORGING

 

Elke huidtype (of ze nu droog of vet is) moet dagelijks worden gehydrateerd. Dat is cruciaal om de huid gezond te houden. De SOIN RÉGÉNÉRANT is een hydraterende emulsie die de huid de nodige elementen biedt om het verouderingsproces te vertragen. Deze emulsie is verrijkt met huidaanspannende tarwe-eiwitten, beschermende Vitamine E en ijzer. Om de huid de nodige energie te geven is er de SOIN RÉVEIL. Deze verfrissende witte  gel is praktisch geurloos en voelt inderdaad lekker koel en fris aan op de huid. Je hebt er weinig van nodig en  het  wordt supersnel in de huid opgenomen. Hydraterend en verkwikkend. Het toegevoegde zink maakt de huid sterker en bevordert de zuurstofverbinding. Met als extra pluspunt de ingrediënten cafeïne en cacao die samen een energiebooster zijn voor de huid. Beide producten kunnen zowel ’s ochtends als in de avond op een gereinigde huid worden aangebracht.  

 

In Nederland wordt Payot gedistribueerd door Care Cosmetics. Via consumentenbladen proberen ze om het merk zo goed mogelijk te promoten. “ We adverteren tevens in vakbladen om zo bekendheid te krijgen bij schoonheidsspecialistes”, aldus Sabine van Hoven; Marketing Manager bij Care Cosmetics. “ Payot richt zich als merk specifiek op de schoonheidssalon omdat hier de expertise ligt. Daar worden de specifieke huidproblemen aangepakt en de producten voor thuisgebruik ondersteunen hierbij de behandelingen.” Juist omdat de man specifieke behoeften heeft bevatten de Payot producten ijzer om de mannenhuid veel energie te geven. De zuurstoftoevoer wordt hierdoor verbeterd en gestimuleerd. “Tevens bevatten de producten koper om de huid te ontgiften en te zuiveren, mangaan (= een mineraal dat van belang is voor de vorming van botweefsel) ter bescherming van vrij radicalen en zink ter bevordering van de celvernieuwing. Eigenlijk hebben we producten die voor iedere man geschikt zijn. Anti-age product voor de rijpere huid en een verkwikkend product voor de vermoeide huid. Dus iedere man die zijn huid goed wil verzorgen kan een geschikt Payot product gebruiken.” Waarbij de gehele lijn overzichtelijk, compact en duidelijk is; precies zoals mannen dat willen.

 

Voor meer informatie: www.carecosmetics.nl

CONTACT

Wilt u mij iets vertellen, of heeft u een interessant product voor de site? Neem dan contact op met:
Bernardo van Eekhout | 06 - 50 59 81 32 | info@beautyformen.nl
Of vul het onderstaande contactformulier in: