PRECIOUS BEAUTY CARE


Richard2Als het om huidverzorging gaat dan besteed ik graag aandacht aan Nederlandse merken die ook topkwaliteit producten aanbieden. Gelukkig groeit het aantal Nederlandse cosmeticamerken wat een goede ontwikkeling is. Zo kwam ik via Instagram in aanraking met het Nederlandse merk Precious Beauty Care. Een volledig natuurlijk huidverbeteringsmerk waarbij kennis wordt gecombineerd met krachtige, organische en biologische geteelde ingrediënten worden gecombineerd met ontdekkingen uit de wetenschap. Precious Beauty Care is een prestigieus kwaliteitsmerk dat een unieke biologische range van effectieve huidverbeteringsproducten in het professionele segment aanbiedt voor een betaalbare prijs. En deze producten zijn ook absoluut geschikt voor de mannenhuid.

 

De productenlijn van Precious Beauty Care is zo ontwikkeld om de huid 24 uur per dag optimaal te verbeteren. Dit wordt verkregen door enkel gebruik te maken van de krachtigste natuurlijke ingrediënten, de beste verwerkingsprocessen en de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen. Door een juiste samenstelling van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en wetenschap is het gelukt om een lijn te ontwikkelen die werkt bij zowel veelvoorkomende droge, gevoelige, vette, onzuivere, verouderde en gecombineerde huiden. Er is uitsluitend gekozen voor de beste organische en biologische geteelde ingrediënten. Alle ingrediënten worden zo geteeld dat ze vrij zijn van schadelijke en chemische bestrijdingsmiddelen. Hierdoor worden ze op een natuurlijke wijze schoongehouden van insecten en ziektes. Door op deze manier de ingrediënten te telen komen er geen gifstoffen en chemicaliën op de huid. Hierdoor wordt huidbeschadiging of negatieve huidreacties voorkomen. Dit maakt alle Precious Beauty Care producten puur en dus vellig en gezond voor de huid. Ik check tevens alle producten met de app van “Beat the Microbead” die aangeeft dat er geen microplastics in de producten zijn verwerkt.

 

 

  • BIOLOGISCHE INGREDIËNTEN


De Precious Beauty Care productenlijn is in 2019 opgericht door Ine die al ruim 20 jaar werkzaam is in de beautybranche. Ruim 2 jaar heeft ze gewerkt aan deze lijn samen met 2 laboratoria in Italië. “Mijn uitgangspunt was om het mooiste product op de markt te zetten. Ik heb de huidverbeteringsproducten niet voor mijzelf gemaakt maar voor anderen. Mijn uitgangspunt was ook om de producten zo betaalbaar mogelijk te maken zodat ze voor iedereen beschikbaar zijn. Ik wilde producten die 100% organisch & biologisch zijn zonder toegevoegde chemicaliën. Het is belangrijk welke ingrediënten je kiest want die doen er zeker toe in huidproducten.” De organische en biologische ingrediënten worden onverwarmd verwerkt. Door deze productiemethode zitten de producten vol met hoogwaardige natuurlijke vitamine A, B, C, D, E, F, K, H en mineralen. De gebruikte onverwarmde ingrediënten komen ten goede van de kwaliteit waardoor de natuurlijke vitamines behouden blijven. Dit resulteert in krachtige en effectieve natuurlijke huidverbetering. Hierdoor wordt de huid zowel van binnen als van buiten hersteld. “Daarnaast is ons voornaamste bestanddeel ook Aloë Vera Barbadensis, wat toch wel de allerbeste Aloë Vera is die er bestaat. Ook deze type Aloë Vera hebben we onverwarmd in al onze producten verwerkt. Het bevat veel vitamines, mineralen en aminozuren en heeft daarnaast een verkoelend effect op de huid. De huid wordt er zacht van, de huid wordt volledig gehydrateerd en daarnaast verjongt het de huid. Voor mij is het als goud voor de huid.” Andere toegevoegde ingrediënten in de producten zijn onder andere: olijf (verbetert de elasticiteit van de huid), jojoba-olie (verzacht de huid) en druivenextract & granaatappel voor een antioxidant effect. “De producten zitten vol met natuurlijke mineralen, vitamines en aminozuren die in alle huidlagen worden opgenomen. De hele huidlijn is als gezonde voeding voor de huid.”

 

productenprecious 

  • INTENSIVE CLEANSER


Deze biologische reinigingsgel is ontwikkeld op basis van krachtige en hoogwaardige organische en biologische ingrediënten. De formule van dit product is volledig organisch en bestaat uit plantaardige ingrediënten afkomstig uit Italiaanse biologische landbouw. Naast de onverwarmde Aloë Barbadensis (verzacht en kalmeert de huid) is deze cleanser rijk aan antioxidanten, natuurlijke vitamines A, B, C en E die de huid beschermen tegen vrije radicalen. Veel reinigingsgels hebben de nare eigenschap om je gezicht uit te laten drogen waardoor je huid trekkerig aanvoelt, maar dat is bij deze absoluut niet het geval. En dat vind ik toch wel een must bij een cleanser. Voor een diepere reiniging van je gezicht is er de FACE EXFOLIATOR; een scrub en masker in 1 product. Deze biologische exfoliator verwijdert de dode huidcellen op een milde manier (zonder de huid te beschadigen) door de fijne korrel die erin is verwerkt. Doordat je gezicht na het scrubben heel schoon is trekt het masker er dieper in, maar ook alle andere producten die je erna kan gebruiken. Breng de Face Exfoliator aan op het gezicht en met roterende bewegingen scrub je je gezicht schoon. Laat het 10 minuten intrekken en je zult merken dat het masker heel snel in de huid trekt. Na 10 minuten spoel je het weer af en daarna voelt je gezicht superzacht aan. Echt een fantastisch en vooral tijdbesparend product!

 

 

  • GLORIOUS SERUM


Een serum is een product die veel mannen zouden moeten gebruiken omdat ze razendsnel de huid intrekken zonder ook maar een vette laag achter te laten. Je brengt een serum aan in de ochtend en avond na de reiniging van je gezicht. Daarover kan je nog eventueel een andere crème aanbrengen. Serums zijn vaak zeer vloeibaar en transparant qua textuur; het oogt als gestold water. Aan al deze eisen voldoet het serum van Precious Beauty Care. Een perfect product die niet mag ontbreken in de verzorgingsroutine voor mannen. Dit serum bevat hyaluronzuur van hoogmoleculair gewicht die de bovenkant van de huidlaag elastisch houdt en tevens diep in de huidlagen kan binnendringen voor een soepele huid. Daarnaast bevat het ook Aloë Vera Barbadensis die in alle producten zijn verwerkt. Het heeft een frisse geur die na het intrekken onmiddellijk verdwijnt. Alle toegevoegde ingrediënten zijn organisch en afkomstig van Europese biologische teelt.

 

 

  • GLORIOUS CREAM


Voor mannen is het een must dat een crème niet plakt en snel intrekt. Dat zijn toch wel de voornaamste eisen die mannen aan een verzorgingsproduct stellen. Voor hen is de biologische en organische Glorious Cream de perfecte crème; trekt snel in de huid zoals een serum dat ook doet. Het is opvallend hoe snel deze witte crème de huid intrekt en geen glans laag op de huid achterlaat. Kan zowel overdag als in de avond worden gebruikt. Deze rijk voedende crème hydrateert en beschermt de huid en zit vol met krachtige bioactieve ingrediënten zoals: olijfolie, zoete amandelolie en shea butter. Handig te doseren middels de pompflacon en ook zeer geschikt voor de gevoelige mannenhuid. Een absolute aanrader!


Met grote dank aan het mannelijk model Richard Lommers.

CONTACT

Wilt u mij iets vertellen, of heeft u een interessant product voor de site? Neem dan contact op met:
Bernardo van Eekhout | 06 - 50 59 81 32 | info@beautyformen.nl
Of vul het onderstaande contactformulier in: