REVEAL MAN CALVIN KLEIN

 

Drie woorden beschrijven volkomen terecht de nieuwe mannengeur Reveal Men: sensueel, energiek en intrigerend. Nadat verleden jaar Reveal Women werd gelanceerd komt Calvin Klein nu met de verleidelijke mannelijke versie. Een oriëntaalse en unieke geur die net zo erotisch is als haar vrouwelijke variant. Reveal Men is een rijke, warme sexy geur die ontworpen is voor de stijlvolle man. Zal het echter net zo’n klassieker gaan worden als de eerdere uitgebrachte geuren van Calvin Klein?

 

Volgens de parfumeur Gottlieb (dé vaste neus van Calvin Klein) wordt Reveal Men een succes omdat deze geur een ideale balans heeft. “ Het is een mooie en verslavende geur. Uniek van karakter en het onderscheid zich van de vele andere mannengeuren die er zijn. Daar komt bij dat de geur gemakkelijk te dragen is.” Naast Gottlieb hebben ook 3 andere parfumeurs meegeholpen aan de creatie van deze geur. “ Reveal Men heeft een contrast tussen een zoute topnoot en een hart die wordt gecombineerd met snoeperige gourmand en een schitterende bloemencompositie. De eerste noten die je ruikt zijn een combinatie van gember en perenbrandy. Zeezout is een ingrediënt dat karakter aan de geur geeft en contrasteert met de warmere noten. Het verleidelijke zit hem in de mix van vetiver en amber die in het hart van de geur zitten. Deze geur heeft een verleidelijke nasleep die ongetwijfeld herkend zal worden door de mensen om je heen.”

 

De openingsnoot is bijzonder verrassend; warm, zoet en compleet anders dan de gemiddelde mannengeur. Bedwelmend zwoel door de gekristalliseerde gember en perenbrandewijn. Het fruitige aspect van agave, nectar en kiwano (dit is een Afrikaanse meloen die smaakt naar banaan, meloen en komkommer) komt later naar boven. Na langere tijd blijft vooral de sensuele amber en vanilleboon goed hangen met een fruitige ondertoon. Het voelt écht alsof Reveal warmte uitstraalt; dit is absoluut geen kille, frisse geur. Wat een erotiek spat hiervan af! Deze geur draag je echt om je nog aantrekkelijker te laten voelen; Reveal verhoogt absoluut het aantrekkingsgevoel in een man, voor nog meer sexappeal. Ik ben echt overtuigd van het hele concept van deze superieure topgeur. Dit is inderdaad een flirtende en verslavende geur met een hoog aantrekkingskracht en een bedwelmende nasleep. Een must have geur! De schitterende zware vierkante glazen flacon heeft met haar grote metallic dop en afgeronde hoeken een zeer erotische en minimalistische uitstraling. Perfect passend bij deze geur.

 

Als gezicht voor Reveal Men is gekozen voor de 34 jarige Britse acteur Charlie Hunnam. Bekend van de televisie serie Sons of Anarchy. “ Reveal Men benadrukt de mannelijkheid en kracht van de moderne man. Charlie is de perfecte personificatie van de intrigerende, verleidelijke en uitdagende man waarvoor de geur is bedoeld.”, aldus een woordvoerder van Coty Inc. die de geur heeft uitgebracht. “ Ik was enorm gevleid en opgewonden over het vooruitzicht om met Calvin Klein te mogen samenwerken en bovenal om een parfumcampagne te mogen doen.”, aldus Hunnam. Hoewel dit voor hem zijn eerste modellenklus is, was hij al eerder met ontblote rug te zien samen met Doutzen Kroes in de advertentiecampagne van Calvin Klein’s Reveal women. “ Zelf draag ik ook Reveal. Ik vind het een zeer geslaagde mannelijke, jonge en aardse geur. Eigenlijk is het wel grappig dat ik door Calvin Klein ben gevraagd want als kind ben ik met dit merk opgegroeid. Ik had namelijk als tiener 20 jaar geleden 2 posters van hun campagne in mijn kamer hangen; die van CK One en Eternity. Het voelt daarom ietwat onwerkelijk om nu gevraagd te zijn als 1 van de gezichten van een Calvin Klein geur.”

 

CONTACT

Wilt u mij iets vertellen, of heeft u een interessant product voor de site? Neem dan contact op met:
Bernardo van Eekhout | 06 - 50 59 81 32 | info@beautyformen.nl
Of vul het onderstaande contactformulier in: