REVEEL SKINCARE

 

pexels photo 5932722Tijdens de afgelopen Beauty Trade Special in Utrecht kwam ik in contact met het merk Reveel by MedSkin Solutions. Op deze jaarlijkse beurs presenteren diverse merken zich met hun producten die gericht zijn zich op huidverzorging. MedSkin Solutions heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het combineren van wetenschappelijk onderzoek en verbeterde biologische werkingsmechanismen om regeneratie in de professionele huidverzorging te bevorderen. Met als duidelijk doel om regeneratie te bevorderen met wetenschap die je kunt voelen. Waarbij ze zich toewijden aan het bewijzen van de werkzaamheid van hun product met wetenschappelijk bewijs. Om er zo voor te zorgen dat mensen die in contact komen met hun producten echt het verschil kunnen voelen. MedSkin Solutions zijn al jarenlang leverancier van hoogwaardige ingrediënten aan bekende cosmeticamerken. 4 jaar geleden besloten ze daarom om hun expertise en technische knowhow te gebruiken voor hun eigen productlijn: Reveel by MedSkin Solutions.

 

 

De Reveel productenlijn is het resultaat van tientallen jaren expertise in professionele huidbehandelingen. Want in Duitsland is MedSkin Solutions toonaangevend op het gebied van regeneratieve geneeskunde en professionele huidverzorging. Zo ontwikkelen ze innovatieve oplossingen voor het herstellen van de beschadigde- en verbrandde huid. Al deze verwondingen zijn succesvol behandeld met hun medische producten. Deze enorme expertise leidde ertoe om dit te bundelen in hun eerste eigen en zeer effectieve huidverzorgingsmerk Reveel. Bij het kiezen van de actieve ingrediënten selecteert Reveel alleen biomaterialen in hun meest actieve vorm waarvan de prestaties en zichtbare effecten op de huid wetenschappelijk zijn bewezen. Reveel levert de ingrediënten in precies de juiste concentratie en behoudt hun natuurlijke eigenschappen zorgvuldig met hun gespecialiseerde methoden. De hoogwaardige producten voldoen aan een breed scala aan huideisen. De basis voor de productontwikkeling is hun uitgebreide begrip van het geavanceerde biologische systeem van signalen en reacties van de huid. Onze producten begeleiden de huidcellen met de juist signalen om belangrijke structurele huidcomponenten te produceren. Om zo de natuurlijke processen van de huid te reactiveren en te stimuleren.

 

 

  • TECHNOLOGIE & EXPERTISE

 

Om meer te weten over Reveel neem ik contact op met Lies Vanhoedenaghe; Managing Director bij Alpha-HealthCare. Zij is verantwoordelijk voor de distributie van Reveel voor de Benelux regio. “De Reveel by MedSkin Solutions zijn geschikt voor iedere huid oftewel uniseks qua gebruik. De Reveel producten zijn uitermate interessant voor mannen omdat ze ontwikkeld zijn vanuit technologie en wetenschap. En dat heeft toch vaak wel de interesse van mannen. Bij Reveel hebben de overduidelijk als technologie en medische expertise in huis. Ze hebben al meer dan 10.000 patiënten behandeld met hun medische producten als het gaat om brandwonden en het genezen van wonden. Dat is de basis van waaruit we de producten hebben ontwikkeld. Daarmee hebben we ook de Reveel producten ontwikkeld en hiermee onderscheiden we ons overduidelijk met andere merken die verkrijgbaar zijn. We gaan een stapje verder met onze huidverzorgende producten. Veel andere merken komen hun beloftes niet na als het op ingrediënten aankomt. Dat doen de producten van Reveel dus wel. Zo proberen we ook altijd om net iets verder te gaan als het aankomt op onze ingrediënten. Veel andere merken gebruiken bijvoorbeeld het ingrediënt resveratrol afkomstig van de wijnbladeren. Maar wij bij Reveel gebruiken de resveratrol die afkomstig is van de Japanse knotwilg die beduidend beter is. Resveratrol is een sterke antioxidant dat voorkomt in diverse plantensoorten. Het wordt voornamelijk aangetroffen in de schil van de rode druif en Japanse duizendknoop. Uit onderzoek blijkt dat resveratrol een bijlage levert aan het verminderen van de gevolgen van vrije radicalen en stress; en kan zodoende de gevolgen van huidveroudering doen verminderen. En ook de Vitamine C concentratie in onze producten ligt een stuk hoger dan die van andere merken. Ook zorgt onze technologie ervoor dat de ingrediënten wel kunnen doordringen in de diepere huidlagen. Op deze manier onderscheiden we ons van de andere verkrijgbare merken.”

 

 product1reveel

  • MANNEN & HUIDVERZORGING

 

Als het om huidverzorging gaat bij de Belgische man dan valt daar volgens Lies nog enorm veel winst te behalen. “Helaas heeft de Belgische man nog weinig interesse in het goed verzorgen van hun huid. Ze gebruiken nauwelijks huidverzorgende producten. Ze zien dat nog steeds als iets exclusiefs voor vrouwen en dat vind ik echt oprecht heel jammer. Want die redenering is toch echt niet meer van deze tijd.” Gelukkig is in mijn beleving die redenatie bij de Nederlandse man al behoorlijk verminderd. Zeker bij de jongere generatie Nederlandse mannen. “Als het om huidverzorging gaat dan is er helaas nog steeds maar een kleine groep mannen die het wel goed doen en die wel regelmatig de schoonheidssalon bezoeken om hun huid professioneel te laten verzorgen. Maar helaas moet ik constateren dat die groep mannen zeer beperkt is. Wat je wel bij mannen in het algemeen ziet is dat ze naarmate ouder worden ze er knapper uit gaan zien. Bij vrouwen is dat helaas wat minder. Wellicht zijn mannen daarom veel minder bezig met hun huidverzorging. Ze hebben er simpelweg geen interesse in, wat eigenlijk natuurlijk wel zou moeten. Voor mannen hoeft het kennelijk niet zo. Maar het is natuurlijk wel belangrijk dat ook mannen hun huid optimaal verzorgen. Alleen al het hydrateren van de mannenhuid is een belangrijk aandachtspunt.”

 

 

De filosofie van de Reveel’s huidverzorgingsserie is dat het ontwikkeld is om de huid echt in staat te stellen haar volledige potentieel te onthullen. De verschillende producten zijn gebaseerd op het biologische systeem van signalen en reacties van de huid om zo huidregeneratie te stimuleren. Want de huid kan alleen reageren op signaalgegevens die de taal van de huid spreken. En daar spelen de Reveel producten op in met hun formulering en toegevoegde ingrediënten zoals natuurlijk collageen, resveratrol, hyaluronzuur en actieve peptiden. Alle Reveel producten zijn vegan, bevatten geen microplastics, siliconen, PEG & PPG, zijn mineraal en paraffine vrij en zijn niet getest op dieren.

 

 

  • REVEEL DEFENDING DAY SERUM PLUS

 

Dit serum is krachtig in de dagelijkse strijd tegen vroegtijdige huidveroudering; veroorzaakt door externe factoren zoals vervuiling, UV-stralen en blauw licht. Van de toegevoegde Ectoïne is wetenschappelijk bewezen dat het de huidcellen beschermt tegen blauw licht en andere omgevingsinvloeden. Daarnaast is de beta-glucanen een krachtige anti-oxidant die de huid beschermt tegen andere schadelijke omgevingsfactoren. Zo wordt het immuunsysteem van de huid versterkt en beschermt tegen schade van buitenaf. De witte en zeer vloeibare serum lost transparant op in de vingertoppen en wordt razendsnel door de huid opgenomen. Als ware het water die de huid opslurpt. Ideaal voor mannen die geen zichtbaar huidverzorgingsproduct willen gebruiken.

 

 

  • REVEEL REFINING MOISTURIZER

 

Deze moisturizer is een lichte, vocht inbrengende crème om de huid te kalmeren en te hydrateren. Een verhoogde talgproductie, een verdikte bovenste huidlaag of opgelopen zonneschade kan ervoor zorgen dat de huid op sommige plaatsen glanst of juist strak aanvoelt. De huid heeft ondersteuning nodig om deze ongelijkmatige uitstraling in balans te brengen. De toegevoegde Salicylzuur stimuleert de cel vernieuwing en verzacht irritaties en jeuk. Avocado-olie maakt de huid zacht maar niet vettig en vormt een lipidenfilm op het huidoppervlak. De vloeibare witte creme smeert makkelijk uit en wordt snel door de huid opgenomen. Het is echt een fantastisch product die de huid instant glad en soepel maakt zonder dat het zichtbaar is. Met al de achterliggende technologie die erin is verwerkt weet je gewoon dat dit geweldige high-end producten zijn. Dat verschil voel je echt i.v.m. andere crèmes.logo 1 reveel

 

 

  • REVEEL COMFORTING MOISTURIZER

 

Verpakt in een handige doseerbare pompflacon komt de witte textuur als een dikke strook uit de flacon. Smeert gemakkelijk uit waarbij je gelijk ziet dat de crème door de huid wordt opgenomen. Je voelt onmiddellijk dat de huid zacht aanvoelt; een dunne filmlaag blijft achter die totaal niet vettig aanvoelt. Dat voelt en oogt zeer prettig aan. Geen droge huid meer maar mat glanzend zacht. Je voelt aan alles dat deze moisturizer van een hoog niveau is die veel andere producten qua kwaliteit ontstijgt. Deze moisturizer bevat onder andere hyaluronzuur die water aantrekt en zodoende de vochtreserves van de huid aanvult. Zo wordt de huid gehydrateerd en voelt de gladder en soepeler aan. Daarnaast zorgen de penseelolie, avocado-olie en cacaoboter ervoor dat er een lipidenfilm op het huidoppervlak worden gevormd en voor een versterking van de huidbarrière. Zo wordt de huid gekalmeerd en hersteld.

CONTACT

Wilt u mij iets vertellen, of heeft u een interessant product voor de site? Neem dan contact op met:
Bernardo van Eekhout | 06 - 50 59 81 32 | info@beautyformen.nl
Of vul het onderstaande contactformulier in: