SYSTEM PROFESSIONAL MAN

 

 

modelsystemHet is een goede zaak dat er steeds meer haarproducten die afgestemd zijn op de behoeften van de man. Met de lancering van SYSTEM PROFESSIONAL MAN zijn deze haarverzorgingsproducten het antwoord op de vraag van de veeleisende man met een verfijnde smaak voor gepersonaliseerde producten. Een complete verzorging-en styling lijn voor mannen. Deze nieuwe producten geven het haar onmiddellijk energie en helpen het haar te beschermen en versterking te beiden tegen dagelijkse slijtage en haarbreuk. De System Professional MAN verzorging- en styling lijn respecteert het unieke energieprofiel van iedere man.

 

Bij System Professional maakt man gebruik van geavanceerde wetenschap om zo de beste transformerende haarverzorging te bieden. Waarbij hun wetenschappers zich richten op oplossingen om de specifieke haarbehoeften aan te pakken. Zodat het haar gezonder en meer gehydrateerd aanvoelt. Elke System Professional verzorgingslijn heeft een unieke LipidCode Complex die is samengesteld uit onze 2 haar identieke lipiden die het haar vernieuwen vanuit de kern voor zichtbaar langdurig resultaat. De totale System Professional MAN lijn bestaat uit een 9-tal producten: 2 shampoos, een Hair&Beard Conditioner, een Hair&Beard Oil, een Texturizing Spray, een Wax Pomade, een Matte Cream, een Sculpting Paste en een Maximum Gel. Samen met Richard heb ik een aantal van deze producten getest.

 

 

  • M1E - MAN ENERGY SHAMPOO


Zowel Richard als ik vinden dat deze shampoo lekker schuimt en het haar goed reinigt op een niet agressieve manier. Deze lichtgewichte formule shampoo is doordrenkt met creatine en kan dan ook prima iedere dag worden gebruikt. Mede door de huidvriendelijke pH-waarde. Normaliter gebruikt Richard graag shampoo met daarin Keratine maar deze Energy Shampoo is zo goed dat hij na het wassen geen conditioner meer nodig heeft. “Met de keratine shampoo heb ik altijd nog extra conditioner nodig, maar bij deze shampoo niet meer. En ik heb ook geen klitten meer na het gebruik van deze shampoo.” Als ik de ingrediënten van deze shampoo scan middels de Beat The Micro Bead app dan komt eruit dat het geen microplastics bevat. Ook niet geheel onbelangrijk…

 

 

  • M2- HAIR & BEARD CONDITIONER


Om de weerstand van het haar te versterken is er deze hair & beard conditioner die onder andere arganolie bevat. Hierdoor krijgt het haar glans en is het minder pluizig na het wassen. Deze transparante conditioner breng je aan op vochtig haar en laat je ongeveer 30 seconden inwerken. Het haar wordt niet zwaar na het wassen en het ruikt erg lekker. Zelfs ik met mijn korte haar vind dit een geweldig product. Het geeft een “rijk” gevoel wat je van een conditioner mag verwachten. Als ik de ingrediënten van deze conditioner scan middels de Beat The Micro Bead app dan komt eruit dat het sceptical microplastics bevat: PEG-12 Dimethicone & PEG-40 Hydrogenated Castor Oil.

Systemproducten 

 

  • M63- MATTE CREAM


De grijze matte cream heeft een kleiachtige textuur die goed vloeibaar in de handen uitsmeert. “Deze matte cream is echt goed voor mijn haar en zorgt voor een goede styling. Het is een echte crème die bovendien nog eens lekker ruikt”, aldus Richard. Als ik de ingrediënten van deze matte cream snan middels de Beat the Micro Bead app dan komt eruit dat het geen microplastics bevat.

 

  • M62- WAX POMADE


Richard vindt dat deze wax pommade te vettig is qua styling voor zijn haar. En qua fixatie en modellering ook ietwat té licht. Maar hij geeft wel toe dat dit per persoon natuurlijk heel verschillend zal zijn. Deze medium hold is voor hem niet sterk genoeg. Wel smeert de wax goed uit in de handen en de boterkleurige waxstructuur ruikt erg lekker. Het is een mooie dunne wax die wel geschikt is voor mannen met korter haar die qua styling minder fixatie nodig hebben. Als ik de ingrediënten van deze wax scan middels de Beat the Micro Bead app dan komt eruit dat het product sceptical microplastics bevat: Ceteareth-2O.

CONTACT

Wilt u mij iets vertellen, of heeft u een interessant product voor de site? Neem dan contact op met:
Bernardo van Eekhout | 06 - 50 59 81 32 | info@beautyformen.nl
Of vul het onderstaande contactformulier in: