VITAFORCE

 

Paard1Uit het plaatsje Zeeland in Noord-Brabant komt het merk Vitaforce die sinds 2004 paardenmelk verwerkt in verzorgingsproducten. Met als doel om huidproblemen zoals psoriasis, eczeem of dagelijkse irritatie sneller aan te pakken. De unieke samenstelling van paardenmelk lijkt verrassend veel op die van menselijke melk. En wordt voornamelijk gedronken ter ondersteuning van de darmflora en als aanvulling of vervanging van medicijngebruik. Behalve dat paardenmelk een uniek natuurproduct is dat een goede darmflora bevordert, bevat het veel bouwstoffen en makkelijk opneembare vitaminen die de huidweerstand geeft en de doorbloeding bevordert. Hierdoor zijn verzorgingsproducten die een hoog percentage paardenmelk bevatten uitermate geschikt voor de verzorging van huid en haar. Met name de droge, rode of gevoelige huid heeft veel baad bij deze producten. Alle Vitaforce producten zijn niet getest op dieren en zijn 100% natuurlijk & hypoallergeen.

 

 

Al eeuwenlang wordt paardenmelk gewaardeerd vanwege de voedende eigenschappen en heilzame werking op de huid. Het lichaam wordt door het drinken van paardenmelk gereinigd, verstoorde processen en de darmflora worden hersteld en kan maagklachten doen verminderen. In het verre Oosten heeft paardenmelk dan ook een eeuwenoude traditie als geneesmiddel Deze kostbare melk zit boordevol voedingsstoffen en bioactieve stoffen die kunnen bijdragen aan een gezonde huid. Zo bevat paardenmelk onder andere melkzuur, vitamines, mineralen, aminozuren & antioxidanten. Hierdoor wordt de huid gekalmeerd, gehydrateerd, beter doorbloed waardoor voedingsstoffen beter worden opgenomen, de celregeneratie bevordert en de algehele huidtextuur verbeterd. En wordt de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en worden tekenen van huidveroudering vermindert. Bij het regelmatig gebruik van paardenmelkproducten kan de huid met name gekalmeerd worden en de symptomen van verschillende huidaandoeningen doen verlichten. Het mag duidelijk zijn dat natuurlijk paardenmelk zeer veel voordelen biedt voor de huid.

 

Facewash Vitaforce1 

  • VITAFORCE HISTORIE


Paul en Carla van de Laar uit Zeeland (Noord-Brabant) zijn ruim 20 jaar geleden begonnen met de Vitaforce huidverzorgingslijn. “De huidproducten zijn tot stand gekomen enige jaren na het beginnen van onze paardenmelkerij. Dit bestond de eerste 16 jaar uit slechts 4 producten en is later samen met mij uitgebouwd tot een breed assortiment aan persoonlijke verzorgingsproducten”, aldus Damy van de Laar van Vitaforce. “Paardenmelk wordt gedronken om de darmflora in balans te brengen wat op lange termijn ook bijdraagt aan een vitale huid. Samen met Natucos in Castricum worden de producten samengesteld en geproduceerd, waarbij wij de gedroogde paardenmelk aanleveren en samen met allerlei natuurlijke stoffen, oliën etc. maken we de 100% natuurlijke Vitaforce huidverzorgingsproducten. De producten zijn samengesteld met een specialist op het gebied van natuurlijke huidverzorging. De Vitaforce Relieve Wash is onze bestseller omdat heel veel mensen hoofdhuid problemen ervaren. Zelf zijn we enorme fans van onze krachtige Vitaforce Remedy crème die door haar veelzijdigheid wel door iedereen kan worden gebruikt. Maar de Happy Feet voetencrème wordt het best door onze klanten beoordeeld.”

 

 

  • VITAFORCE FACE WASH GEL


Wat ik belangrijk vind aan een goede facewash is dat deze de huid niet uitdroogt of een trekkerig gevoel geeft. Het moet aanvoelen alsof je niks aan je gezicht voelt maar wel degelijk gereinigd is. En aan al deze voorwaarden voldoet deze Vitaforce Face Wash Gel absoluut! Deze zacht/vloeibare honingkleurige gel breng je aan op je gezicht en vermengd met wat water word je gezicht perfect gereinigd zonder dat deze gel overigens schuimt. Je gezicht wordt niet ontvet omdat dit product PH-neutraal is en 100% natuurlijk. Speciaal ontwikkeld om de delicate huid mild te reinigen. Het zit boordevol plantaardige oliën en extracten zoals: jojoba-olie, lavendelolie, palmarosa olie (dit is een aromatische grassoort), kaneelolie, melkzuur en aloë vera. Een perfecte start voor de verzorging van je gezicht en huidverzorgingsroutine.

 

 

  • VITAFORCE PERFECT AGE SERUM


De naam van dit product dekt volledig de lading: dit is inderdaad een perfecte serum. Want binnen enkele seconden wordt deze vloeibare serum door de huid opgenomen, zo snel trekt het in het gezicht. Zoals een serum behoort te doen! Ideaal voor mannen die geen crème willen gebruiken. Maar ook ideaal voor mannen (zoals ik) die dit als een basis willen gebruiken en daarna alsnog een crème willen aanbrengen. Dit natuurlijke serum bevat liposomen die diep in het huidweefsel doordringen. Door hun holle structuur kunnen deze liposomen (dit zijn microscopisch kleine en holle vetbolletjes) voedingstoffen naar de diepere huidlagen transporteren. De toegevoegde paardenmelk bevordert de doorbloeding en voorziet de huid van voedingsstoffen. Daarnaast bevat dit serum calendula extract bio, aloë vera bio en cederhout. Met als werking om de huid soepel en stevig te houden, te kalmeren, huidveroudering te voorkomen en te beschermen tegen UV- straling.Remdey2

 

 

  • VITAFORCE SENSITIVE


Hoewel ik zelf geen gevoelige huid die weinig kan tolereren is deze super zachte crème een absolute aanrader. Je voelt gelijk dat deze crème zo natuurlijk is qua formulering en hierdoor geen enkele huidreactie of irritatie zal toebrengen. Ik gebruik deze ietwat compacte crème na het scheren maar kan ook prima overdag of in de avond worden gebruikt. Niet plakkerig, niet vettig en zorgt voor een mooi glad en verzorgend gezicht. Deze Sensitive crème bevat een hoog aandeel paardenmelk; maar liefst 50%. De verzorgende en voedende eigenschappen van zuivere paardenmelk worden ondersteunt door de vele waardevolle plantenextracten en oliën zoals: jojoba olie, amandelolie, avocado olie, shea butter, zonnebloemolie, lavendelolie en macademia olie. Aangevuld met vitamine C & E.

 

 

  • VITAFORCE SKIN LOTION


Deze Skin Lotion is bedoeld voor na het douchen, scheren of zonnebaden. Zelf ben ik een grote fan van bodylotions die met name in het zuiden van Europa zeer populair zijn; ook onder mannen. Daar is het gebruiken van een bodylotion standaard onderdeel van het douchen. Hoewel ik zelf de voorkeur geef aan geparfumeerde bodylotions is deze geheel geurloos. En dat zal juist veel mannen aanspreken. Deze bodylotion is lekker dik romig qua structuur en laat geen zichtbare laag achter. Lekker om zo de douchebeurt mee af te sluiten. Maar wellicht kan Vitaforce als aanvulling ook een geparfumeerde bodylotion lanceren…?

CONTACT

Wilt u mij iets vertellen, of heeft u een interessant product voor de site? Neem dan contact op met:
Bernardo van Eekhout | 06 - 50 59 81 32 | info@beautyformen.nl
Of vul het onderstaande contactformulier in: