WEBECOS ELEMENTARY PARFUMS

 

1webecosparfumAl eerder schreef ik op mijn website over het Nederlandse cosmeceutical merk Webecos. Nu breiden ze hun productenrange uit met 2 parfums die zeer geconcentreerd zijn. Een eau de parfum voor hem: Elementary Gaiacwood Grapefruit en een eau de parfum voor haar: Elementary Jasmin Rose. Maar zelf denk ik niet specifiek in termen voor hem of voor haar. Als het lekker ruikt switch ik graag naar parfums die eigenlijk gericht zijn op de vrouwelijke doelgroep. En met mij delen steeds meer personen deze stelling. Want het plaatsen in (geslacht) hokjes van producten is mijns inziens anno nu een achterhaalde marketing begrip aan het worden. Een man of vrouw moet gewoon dat kunnen dragen/gebruiken wat hij of zij lekker vindt en het beste bij hem/haar vindt passen. Daar zijn geen labels meer voor nodig.

 

  • ELEMENTARY GAIACWOOD GRAPEFRUIT

 

Deze eau de parfum wordt door Webecos omschreven als een klassieke, doch verrassende en eigentijdse herengeur. Een combinatie van sensuele en warme ingrediënten. Fris, diep en sensueel. Een parfum waarbij iedere man zich aantrekkelijk voelt. En welke man wil dit nu niet? De Elementary Gaiacwood Grapefruit Eau de Parfum is een geur van de natuur die je deelt met anderen. En opent superfris met fruitig grapefruit en koele marine akkoorden. Dit zijn de (eerste) topnoten die verwerkt zijn in dit eau de parfum. Naarmate deze minder intens worden komt het houtige aroma van het gaiac wood akkoord naar boven. Gaiac wood is een houtsoort die groeit in Zuid-Amerika. De olie uit het hout wordt gewonnen door middel van stoomdestillatie en deze stroperige olie ruikt aromatisch, harsig, gerookt en licht teerachtig. Guaiac hout wordt vaak als basisnoot gebruikt in de parfumindustrie. Dit akkoord ruikt beduidend minder heftig dan de topnoten. En mede door de laurier en patchouli in de basis – en hartnoten eindigt dit eau de parfum vooral hout/kruidig. Na 5 minuten komen de hart – en basisnoten van het parfum naar boven en die zijn degene die je het langst bij je zal gaan dragen. Maar zoals bij ieder parfum is ook ieders persoonlijk lichaamsgeur van invloed hoe een parfum zich bij eenieder ontwikkelt. De Elementary Gaiacwood Grapefruit is absoluut een mannelijk eau de parfum, die veel mannen zal aanspreken. Zowel de heren eau de parfum alsmede de dames eau de parfum zijn 100% vegan en skin friendly. Want Webecos gebruikt enkel en alleen ingrediënten die vrijwel alleen afkomstig zijn uit natuurlijke bronnen.

22webecosparfum 

 

  • ELEMENTARY JASMIN ROSE

 

Volgens Webecos trekt dit zeer geconcentreerde eau de parfum gegarandeerd de aandacht en laat mensen de felbegeerde vraag stellen: “Wat draag je?” Deze fris bloemige geur met jasmijn en roos zal de hoofden laten omdraaien. Want deze 2 ingrediënten vormen samen met de lichte honingnoot de topnoten van deze eau de parfum. Een eau de parfum bevat 10 – 20% aromatische ingrediënten en is daardoor minder sterk dan pure parfum. En zoals de naam al doet vermoeden opent deze eau de parfum sterk krachtig met de bloemige topnoten van jasmijn en roos. Uiterst vrouwelijk. Maar niet té overheersend, er zijn andere parfums op de markt die beduidend sterker qua compositie zijn. De hartnoten van fruitige peer en meloen vloeien geleidelijk meer naar voren als de bloemige topnoten zijn opgedroogd. Waarbij de Elementary Jasmin Rose uiteindelijk eindigt met een droog, houtachtig akkoord. Bij beide versies van de eau de parfum uitvoeringen zijn de opeenvolgende fases van de top -hart -en basisnoten duidelijk waarneembaar. Lees: ruikbaar.

CONTACT

Wilt u mij iets vertellen, of heeft u een interessant product voor de site? Neem dan contact op met:
Bernardo van Eekhout | 06 - 50 59 81 32 | info@beautyformen.nl
Of vul het onderstaande contactformulier in: